top of page

MITÄ ON KORKEASTI VÄRÄHTELEVÄ RUOKA

“Olkoon ruoka lääkkeesi ja lääke ruokaasi” 

-Hippocrates

​

"Olemme kaikki yhtä "

Aristotles

​

Ruoka, joka ravitsi mieltä, kehoa ja sielua oli tuttua Antiikin Kreikkalaisille. Korkeasti värähtelevä ruoka paransi ja epäterveelliset ajatukset sekä negatiiviset tunteet saastuttivat ruoan. Useat muinaiset filosofit olivat kasvissyöjiä kohottaakseen omaa elinvoimaansa, tietoisuuttaan ja intuitiota.

​​

Ruoka ei ole vain ravintoaineita, vaan sillä on oma energiavärähtelynsä.  Siihen vaikuttaa korkea ravintoarvo, ruoan tuoreus, kasvupaikka, viljelytapa, luonnonmukaisuus, valmistusprosessi sekä kädet, jonka kautta ruoka on kulkenut. 

​​

Korkeasti värähtelevä ruoka sisältää paljon valoa ja on vähemmän tiivistä. Sen syömiseen kuluu myös vähemmän energiaa. Huonoimmillaan pitkälle prosessoitu ja ravintoarvoiltaan köyhä ruoka kuluttaa ruoansulatuksessa enemmän elinvoimaa kuin antaa ja lopulta sairastuttaa kehon. Luomuruoka värähtelee samalla tasolla kuin terve ihmiskeho (noin 70 MHz). Superruoka värähtelee yli kaksi kertaa taajemmin ja pitkälle prosessoitu ruoka ei värähtele juuri lainkaan.

  

"Olet mitä syöt"

-Jean Anthelme Brillat-Savarin 

​​

Yli 20 vuoden kokemus elintarvikkeiden tuotekehityksestä ja avautumiseni energiatiedolle ovat saaneet minut katsomaan teollista ruoantuotantoa tuoreesta näkökulmasta. Eettinen ruoka ei ole pelkästään ympäristöystävällistä  ja kestävästi tuotettua, vaan sen tulee myös ylläpitää terveyttämme. 

​

Kauppojen tuoteviidakkoa ei ylläpidä ainoastaan tiede ja teknologia vaan myös päättäjien ja kuluttajien tietoisuus. Ruoan ammattilaisena olen osaltani vastuussa raaka-ainetietoisuuden lisäämisestä. Haluan kehittää kehoa, mieltä ja sielua ravitsevia, korkeasti värähteleviä tuotteita kuluttajille.    

​

​

 

​

20 vuoden kokemus ja kehittämiäni tuotteita

​

GOLD&GREEN FOODS 2016-2022

- Vaihtoehtoja lihansyöntiin ja välipaloihin

Kehittänyt ja tuotteistanut Nyhtökaura Joulu Extran, Saaristo, Monday ja Mexico

-maut,  Nyhtökaura Makutakuu kastikkeet,  Nyhtökaura pyörykät, Delikaura tuotteet sekä Nyhtökaura Satay wrapin. Kehittänyt ja konseptoinut ravitsevia snack tuotteita.

FRIESLAND CAMPINA 2007-2010 

-Terveellisempiä jogurttijuomia

Kehittänyt ja tuotteistanut probioottiset Vifit superfruit jogurttijuomat,  Optimel Fruit smootiet, Fruttis maito-mehujuomat sekä jogurttipohjaisia Optimel ja Goede Morgen juomia Hollannissa, Venäjällä, Saksassa ja Itävallassa   

VALIO 2011-2016

- Kasvipohjaisten tuotteiden markkinointia, konseptointia ja trendiseurantaa 

Vastannut täysmehujen markkinoinnista ja konseptoinnista, tutkinut uusia kasvipohjaisia tuotekategorioita. Kehittänyt ja esitellyt useita innovatiivisia tuoteideoita johdolle. 

VALIO 2001-2007

-Mehuja ilman lisäaineita

Kehittänyt vuoden tähtituotteena palkitut HeVi shotit, Hedelmätarhatäysmehut, Play hedelmä smoothiet, Bahi teejuomat sekä Valio kausimehuja ja vitaminoituja Bahi mehuja    

Anchor 1
Anchor 2
bottom of page